Фитнес и отслабване

fitnessСпособността на организма да се поти показва способността на тялото да поддържа нормалната температура. Ако организма се загрява започвате да се изпотявате и точно тогава чувствате прохлада. Точно това няма голяма връзка с изгорените калории.

Не имайте под внимание резултата от кантара веднага след гимнастика, защото това, което сте загубили по време на упражнения са течности. След което трябва да си ги набавите. Не ви ли се случва да забележите, че стартирайки гимнастика теглото ви не се променя? Точно това се случва, когато правите гимнастика за подобрябане на мускулната маса. Мускулната маса е по-тежка от маста. Стимулирайки мускулите с гимнастика дори телесната ви маса може да се увеличи леко, но физическото ви здраве е със сигурност променено ползотворно. Когато се редуцират подкожните мазнини в тялото, е възможно да се получи малко повишаване на масата поради повечето тегло на мускулната тъкан. Но на практика ще усетите, че мускулите заемат по-малко място от маста. Това без съмнение ще разберете по размера на дрехите си.. С други думи, увеличаването на мускулната маса е нещо позитивно.

Много е трудно да задържите теглото си – дори по-трудно отколкото да свалите излишните килограми. Голям е процентът на населението, които връщат теглото си веднага след диета. Решението на проблема не е в хранителния режим. Трябва да се комбинира правилното хранене с гимнастика. Много хора мислят че са с лош метаболизъм. Това разбира се може да се изследва персонално, но в много случаи причината не е в метаболизма. Доказано е че ако мускулатурата е повече толкова метаболизма е по-бърз, тъй като се гори повече енергия.

Ако упражнявате само дадени части от тялото няма да постигнете максималните резултати. Докато напълняваме натрупваме наистина бързо мастна тъкан в определени части от тялото, orologi replica italia много повече отколкото в други. Всичко това зависи от физиологията на различния индивид. Дори ако забележите ще научите, че от точно тези места мастта изчезва най-трудно. Истината е, че трябва да се упражнява цялото тяло и мазнините се губят почти плавно и равномерно от всичките му натрупвания.